When facing a spatial update of their meetings room, globally renown architect firm Dorte Mandrup wanted to provide their employees, clients and partners with a space to encourage out-of-the-box thinking and collaboration.

 

Located in an old warehouse with glass wall separations, the meeting rooms prompted a soft expression with acoustic improvements while breaking up the rays of light that streamed through the windows.

 

For the interiors, Dorte Mandrup drew inspiration from iconic designer Jean Prouvé, using both his furniture throughout the space but also drawing references from Prouvé’s old drawings for the color schemes of the space.

 

Here, we collaborated with Dorte Mandrup on the curtains for the spaces, opting for the Rocket at the window parties, breaking up the rays of light through its mesh texture while providing an ambient atmosphere. By the glas partition walls, Wooly was implemented due to its inherently felty surface, sublimely improving the acoustics of the glass- and concrete-filled room

  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Solitudevej 4, 2200 Copenhagen
+45 27 28 75 53 / hello@arneaksel.com